Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
НВO са некоректен бизнеспартньор

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

След вчерашната позиция на HBO днес и Булсатком излезна с позиция публикувана в форума си по темата както винаги закъснява с PR реакцията ето текста:

01 август 2015 г., София През последните месеци най-големият български телевизионен оператор Булсатком води преговори с HBO по новите си договорни отношения.

HBO предложиха и настояха за нереално високи и напълно непазарни цени, както и за нереално висок минимално гарантиран брой абонати. Приемането на техните условия би означавало драстично поскъпване на пакета за нашите клиенти и ние защитихме техния интерес включително и с риск за собствената си репутация.

В хода на преговорите от HBO многократно си позволиха да изключват едностранно сигнала, да разпространяват неверни твърдения и клевети по адрес на Булсатком, включително и да подстрекават публични кампании срещу нас, както и да твърдят, че исканите високи цени са изискване на Булсатком, което е категорично невярно. До момента запазихме коректния тон въпреки затрудненията.

В нощта на 30 срещу 31 юли 2015 г. беше постигнато споразумение, което още в късния следобед на другия ден беше провалено от HBO и сигналът отново беше прекъснат еднoстранно от HBO.

Булсатком категорично се разграничава от всяка форма на некоректни бизнес практики, корпоративен рекет и манипулации. Висшият мениджмънт на компанията взе решение да предложи на всички клиенти, предплатили пакета, компенсации в услуги в размер на 150% от предплатената сума. Услугите с които ще бъде компенсирани клиентите са по техен избор. Булсатком би желало отново да се извини на засегнатите клиенти за причинените неудобства.
В допълнение за своите клиенти Буласатком пуска от 1 септември Fusion IPTV box с видеотека от 2000 часа в 9 категории, както и 4 канала с филми: “Action +” , “Cinema+”, “Comedy+” и “Filmbox”.

Who's Online

В момента има 36  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2019 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.