Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
AMC чества първата си годишнина в България

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 Резултат с изображение за AMCОригиналната драма на AMC „Пази се от живите мъртви“ беше дългооочакваният и гледан с нетърпение сериал на Лято 2015 по AMC в България.

  През следващите месеци канал AMC ще излъчи премиерите на новите си оригинален сериали „През прокълнати земи“ и „Нощният мениджър“

 Неотдавна AMC съобщи, че са поръчани нови сезони на драмите, „Пази се от живите мъртви“, „Спри и се запали“ и „Хора“

 На 5 ноември 2014 г. AMC – един от най-популярните и награждавани брандове, навлезе в България със сериозния ангажимент да предлага най-оригиналните, амбициозни и приветствани от критиката драми. Година по-късно AMC продължава да следва тази си цел с пуснатия неотдавна нов оригинален сериал „Хора“ и предстоящата ексклузивна премиера на „През прокълнати земи“. Дебютът на премиерния епизод на „През прокълнати земи“ ще се състои по AMC Global едновременно с дебюта в САЩ на 16 ноември. Следващият поред сериал е „Нощният мениджър“ с участието на Хю Лори, чиято премиера ще се състои по AMC в началото на 2016 година.

 Освен това, неотдавна AMC потвърди, че през 2016 ще излъчи ексклузивната премиера на втори сезон на хитовите сериали „Пази се от живите мъртвии „Хора“ и трети сезон на „Спри и се запали“.

 “Щастливи сме от положителния прием на AMC през първата годинаот нашите оператори, зрители и от пресата. В момента AMC се разпространява широко чрез кабелни и сателитни платформи в България. Ние се гордеем с големия брой излъчени премиери на световни хитови сериали само за една година, много от които – едновременно с премиерите им в САЩ. Ние ще продължим да спазваме обещанието си и през 2016 година, като предлагаме непрекъснато най-новите оригинални сериали на AMC на нашите зрители, заяви Левенте Б. Малнай, Изпълнителен директор на AMC Networks International Централна Европа.

 

За AMC Networks International

 

AMC Networks International (AMCNI) – световното поделение на AMC Networks, предлага развлекателно и търсено програмно съдържание на абонати в над 140 страни и територии, сред които Африка, Азия, Европа, Латинска Америка и Средния изток. AMCNI включва световните брандове Sundance Channel и AMC, както и популярни, утвърдени местни канали в различни програмни жанрове. За повече информация можете да посетите: www.amcnetworks.com/amcni.

 

За AMC Networks International – Централна Европа

 

AMC Networks International – Централна Европа, оперативно звено на AMC Networks International, е водеща телевизионна компания в областта на излъчването и разпространението на тематични телевизионни канали с фокус върху пазарите в Централна и Източна Европа. Настоящият портфейл на AMCNI – Централна Европа, включва 13 телевизионни бранда в 4 жанра. Спорт: Sport1, Sport2, SportM, Деца: Minimax, Megamax, Развлекателна информация: Spektrum, TV Paprika, Spektrum Home и Филми: AMC, Film Mania, Film Café и Film+. Каналите са програмирани за местните зрители, езици и пазари и се предлагат на различни платформи.

  

Who's Online

В момента има 108  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.