Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
VIVACOM приветства The Medical Channel в България

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 Каналът тръгва в пакета Smart на VIVACOM

 The Medical Channel разширява своето присъствие в България, обявявайки стартирането си на втора платформа на територията на страната в допълнителен пакет Smart на VIVACOM. Тази бърза експанзия се развива по-малко от месец след първоначалното пускане на The Medical Channel в България на платформата на телевизионния и интернет доставчик Escom.

 Това най-ново развитие илюстрира бързото и нарастващо навлизане на The Medical Channel из цяла Европа. С този нов договор Limeclip ltd –компанията, която стои зад The Medical Channel, слага основите на 11тото партньорство с различни платформи в Централна и Източна Европа и Адриатическия регион за период на малко повече от една година.

  Освен на българския пазар, Limeclip ltd преговаря и с различни платформи в Полша, Германия, Румъния, Австрия и Швейцария с цел да стъпи на тези територии в началото на 2016 година. След това компанията планира да стартира The Medical Channel във Великобритания, Близкия изток и други важни европейски територии.

  The Medical Channel е уникално предложение, това е първият и единствен канал, предлагащ обективни и базирани на факти програми, които повишават познанията за различни заболявания. В момента каналът се излъчва в Хърватска, Словения, Сърбия, Босна и Херцеговина и България. Бързо нарастващата зрителска аудитория на тези пазари потвърждава , че обществото е убедено в голямото значение на грижата за здравето.

Нивес Лепин - Мениджър „Разпространение“ в Limeclip ltd, казва следното във връзка с настоящото стартиране на канала в България с VIVACOM: „Присъствието ни в пакета Smart на VIVACOM отразява нашия иновативен подход към телевизионното разпространение и предлага на нашите потребители модерни начини за достъп до убедително представени медицински теми.

 Ние сме щастливи, че освен разпространението ни в Европа и Адриатическия регион, ние повишаваме и информираността за нас във всяка страна, като сключваме договори с различни платформи във всеки регион, създавайки възможно най-широка зрителска аудитория“.

 

 

 

e водещият телекомуникационен оператор в България, предлагащ повече от 4,8 милиона услуги. Компанията осигурява пълно телекомуникационно обслужване – фиксирана телефония, мобилни гласови услуги, фиксиран и мобилен високоскоростен интернет и цифрова интерактивна телевизия, както и индивидуални решения за нуждите на корпоративните си клиенти. VIVACOM реализира и редица обществено значими кампании в сферата на образованието, родолюбието, културата и спорта. Присъствайки в допълнителния пакет Smart на VIVACOM, The Medical Channel приема това като чудесна възможност за повишаване на познанията на по-голяма част от населението по всички теми, свързани със здравето и медицината.

 

 

 

Любомир Малоселски, Мениджър Управление на продукти и услуги за крайни клиенти във VIVACOM, коментира това ново вълнуващо партньорство с думите: „VIVACOM постоянно се стреми да разширява своите допълнителни телевизионни пакети с иновативни и оригинални канали. Много се радвам, че канал The Medical Channel вече ще е част от каналите, които предлагаме с допълнителен пакет Smart, за абонатите на нашата интерактивна телевизия. Каналът ще е локализиран и ще предоставя интересна и практична информация по различни теми, касаещи здравето на българина. VIVACOM ще е първият оператор с национално покритие, който ще започне излъчването на канала.“

 

 

 

В момента The Medical Channel може да се гледа на платформите: SBB, Telemach Slovenia, Telemach BiH, MAXtv, Radijus Vektor, T-2, VIPtv, B.net и Escom.

 

Who's Online

В момента има 100  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.