Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Виваком с нов мини пакет на 45Е

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

ТВ Европа; Agro Tv; Канал 3;Родина ТВ; Фен Тв; Балканика; Magic Tv и ID ExtraНа Intelsat 12/45E позиция бе активиран нов мини пакет на Виваком. Добавени са общо 8 SD канали,които са свободни. Добавените канали са ТВ Европа; Agro Tv; Канал 3;Родина ТВ; Фен Тв; Балканика; Magic Tv и ID Extra. На активирания транспондер преди мини пакет се ползваше за DTT на Нуртс за радиоразпръскване за цифрово ефирно излъчване. Не е ясно дали вече е прекратено сателитното излчване на ефирните пакети или са преместени на друга позиция.

параметри:Intelsat 12/45E 11.605 V 8583 2/3 DVB-S2/8PSK

Актуален списък на тв канали при Виваком Сат : ТУК

Актуализация: за момента вече каналите са кодирани в NDS

Актуализация: DTT на Нуртс за радиоразпръскване за цифрово излъчване от сателит отново се появи на същия транспондер, но с променени параметри както следва:

Intelsat 12/45E 11.585 V 21411 2/3 DVB-S2/8PSK , ACM/VCM

Who's Online

В момента има 52  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.