Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
The Medical Channel стартира на три нови платформи в България

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

  Разрастващото се разпространение на единствения медицински телевизионен канал в Европа – The Medical Channel, продължава и през новата година на различни европейски югоизточни пазари.

  От януари зрителите в България могат да гледат The Medical Channel и чрез услугите на три нови платформи – „Випджиния“, „Спринт“ и „Тв Сат Ком“. Тази новина идва скоро след миналогодишното стартиране на канала с „Виваком“ и „Еском“.

Това развитие на разпространението в България е в унисон със стратегията на канала да бъде достъпен на повечето европейски пазари до края на 2016 г. Преговорите с ключови територии като Полша и Германия, Австрия и Швейцария са в напреднала фаза, а преговорите в Англия и Франция стартират скоро.

 Нивес Лепин (Мениджър „Дистрибуция“ в Limeclip) коментира развитието на разпространението в България: „Това е толкова важен пазар за нас, и стартирането на канала на тези три нови платформи показва, че нашият уникален бранд, базиран на достоверни източници и проверено медицинско съдържание, е популярен сред зрителите в България и други страни в Европа“.

 The Medical Channel се разпространява в над милион домакинства в Европа и е наличен на 19 платформи.

 

Who's Online

В момента има 20  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.