Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
BNT World официално стартира на 7Е

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 НУРТС, водещият доставчик на сателитни услуги в България, започна партньорство с Eutelsat Communications  във връзка с излъчване на програма BNT World за територията на Европа от сателит EUTELSAT 7B.

НУРТС ще реализира ъплинк на програмата от намиращия се близо до гр. София телепорт „Плана” към сателит EUTELSAT 7B. 24-часовият некодиран канал на БНТ е с предимно културно и информационно съдържание, имащо за цел да достигне до над два милиона Българи, живеещи в страни по целия свят.

Владимир Рангелов, Търговски директор на НУРТС, каза: „За нас е привилегия да работим с Eutelsat – компания, която се е доказала като надежден партньор с голям опит, предоставящ гъвкави решения и отлична работа с клиентите си. Eutelsat ни предложи най-доброто решение за излъчване на BNT World за територията на Европа.”

 Апостолис Триантафилу, Старши регионален вицепрезидент по продажбите на Eutelsat, изрази удовлетворението си от засвидетелстваното от страна на НУРТС доверие за бъдещо сътрудничество. Той смята, че с оглед на множеството международни проекти, които в момента двете компании обсъждат, това би могло да се окаже началото на отлично бизнес сътрудничество на Eutelsat с авторитетен партньор на Балканския полуостров.

параметри:Eutelsat 7B/7E 12.590 V 3750 3/4 DVB-S2/QPSK

Who's Online

В момента има 61  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.