Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
BNT World с нови параметри на 7Е

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

НУРТС, доставчика  на сателитни услуги в България, седмица след офиялното обявяване на партньорството с Eutelsat Communications  във връзка с излъчване на програма BNT World за територията на Европа от сателит EUTELSAT 7B промени параметрите на пакета. До събота на EUTELSAT 7B освен BNT World се излъчваха и 2-та музикални канали The Voice Tv Bulgaria и Magic Tv. Сега вече BNT World се излъчва самостоятелно на нова честота и с нов доста нискат SR което води до проблеми в някой приемници). За сега още няма информация на сайта на BNT за преход от досегашния ъплинк на Intelsat 12(45 East) към новия спътник EUTELSAT 7B и дали това ще са окончателните параметри.

параметри:Eutelsat 7B/7E 12.531 V 1666 3/4 DVB-S2/QPSK

Who's Online

В момента има 278  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.