Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
“Отворен уикенд“ на Diema Extra от 29 април 2016 до 23:59 ч. на 2 май 2016

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 
Diema ExtraПопитай своя оператор. Кампанията „Отворен уикенд” е валидна от 00:00 ч. на 29 април 2016 до 23:59 ч. на 2 май 2016. Каналите от пакета Diema Extra можете да гледате в мрежите на платформените оператори, които имат договор с „Нова Броудкастинг Груп“ АД за тяхното разпространение. Техническите процедури и всички съпътстващи процеси, свързани с реализирането на кампанията “Отворен уикенд“, са задължение на съответния платформен оператор. За повече информация, моля, обърнете се към вашия платформен оператор. Гарантирайте си незабравими спортни изживявания с най-доброто от спортния свят, играйте с Diema Extra и може да спечелите един от 4 телевизора. Сключете абонамент за една или две години и разберете ТУК как да участвате в играта.

Who's Online

В момента има 114  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.