Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Промени по орбиталните позиции

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Резултат с изображение за Eutelsat 8 West B- Eutelsat 8 West B започна движение към 8W орбитална позиция. Спътника беше изстрелян в орбита на 20 август 2015 година и временно беше преместен на 1.7Е за провеждане на технически тестове. Очаква се да бъде въведен в търговска експлоатация в началото на месец октомври. Спътника е снабден с 42Ku/20 C band транспондера и ще замени съществуващия капацитет в 8W (Eutelsat 8 West A/C).

Част от каналите които се разпространяват от Eutelsat 8 West C минава съобщение с новите честоти ще са на линия от 1 октомври 2015 година.

Резултат с изображение за ABS 3- ABS 3 приключи своята мисия на 3W като вече е заменен от новия спътник на сателитния оператор ABS 3A. Спътника се движи на запад най вероято го качват на "graveyard orbit".  

Who's Online

В момента има 26  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.