Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Промени по орбиталните позиции

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Express AM8ABS 3 Astra 2D- Express AM8 приключиха техническите тестове на спътника на 80Е и го движат на целева позиция. Очаква се в началото на месец декември да бъде въведен в търговска експлоатация на 14W.

- Eutelsat 33B приключи своята мисия на 33Е орбитална позиция и го движат на изток. Спътника вече е в края на оперативния живот и се очаква да бъде преместен на позиция където да бъде ползван за временни излъчвания и данни.

- ABS 3 след като бе заменен от ABS 3A на 3W вече се движи на новата орбитална позиция на сателитния оператор ABS а тъкмо 16W където ще представи услуги за Африка.

- Astra 2D приключи своята мисия на 5Е позиция и започна движение към 57Е където ще предостави услуги заедно с NSS 12.

- Inelsat 26 приключи своята мисия на 65.5Е и го движат на 62Е орбитална позиция. Спътника вече е с наклн над 6 градуса.

Who's Online

В момента има 95  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.