Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Промени по орбиталните позиции

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Turksat 4B-Turksat 4B вече е паркиран на целева позиция 50Е и започна серии от технически тестове от японския производител преди да бъде предаден на клиента. Turksat 4B е вторият телекомуникационен спътник, построен от Mitsubishi Electric Corp. (MELCO), една  водеща японска сателитна корпорация, за TURKSAT сателитен оператор на Турция. Първият спътник в серията Turksat 4А, беше успешно изведен в орбита през февруари 2014 г., от ракета носител Proton Breeze M.

Новият спътник ще осигури услуги от излъчване и широколентови комуникации на територията на Турция, Европа, Централна Азия, Африка и Близкия изток. Turksat 4В ще бъде поставен в 50Е геостационарна орбита.

Подобно на своя предшественик, Turksat 4В е изграден въз основа DS2000 стандартна модулна сателитна платформа. Полезния товар се състои от 43 транспондери в C, Ku и Ка банд капацитет с обща пропускателна способност от 3400 MHz. Оборудване за C- и Ku-обхвата ще се използва главно за неподвижна спътникова комуникация през FSS (Fixed Satellite Services) и директно излъчване, и Ка-банд транспондери предназначен за достъп до Интернет и пренос на данни.

ABS 3С Turksat 4B турският сателитен оператор Turksat както увеличава до 4 спътника в своята флота така и увеличава броя ползвани орбитални позиции от 2 на 3(42E,31E.50E).

 - ABS 3 достигна16W където ще предостави услуги за Африка. Спътникът беше преместен от 3W орбитална позиция.

 

  Intelsat 26Inelsat 26 достигна 62Е орбитална позиция. Спътника вече е с наклн над 6 градуса.

  Eutelsat W5- Eutelsat 33B приключи своя оперативен живот и вече го движат на "graveyard" орбит. Eutelsat 33B с първоначалното си име Eutelsat W5 беше изстрелян през 2002 година и служи в орбиталните позиции както следва 70.5Е, 25,5Е и последно на 33Е орбитална позиция. На негово място на 33Е вече достигна Eutelsat 33D и пое услугите.

Who's Online

В момента има 63  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.