Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Авария на Amos 5

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Резултат с изображение за Amos 5Израелският сателитен оператор Spacecom, която работи с флотилия от сателити под марката Амос, съобщи, че е загубил връзка последния си като извеждане в орбита на телекомуникационен спътник Amos 5. Причините за тази аномалии все още не са известни.

Amos 5 е сравнително нов сателит, който беше изстрелян през декември 2011 г. и оперираше на позиция 17Е. Amos 5 е произведен от руската компания Reshetnev MH с някои компонента, доставени от Thales Alenia Space. Amos 5 е снабден с 16 транспондера в Ku и 18 в C банд 

Amos 5 имаше оперативен живот 15 години, въпреки че имаше съобщения за потенциални проблеми с електрозахранването.

Ако това е постоянна загуба за Amos 5, ще има катастрофални последици за Spacecom, които Amos 5 генерира около една трета от приходите на оператора . Сателитът е застрахован, но не е известно дали срещу загуба на сигнал застраховката ще важи . Застраховката покрива всички дефекти. Сателитът има стойност от 160 до 190 милиона щатски долара, Amos 5 осигурява покритие в целия Близък Изток, Африка и частично в Европа.

Възможна загуба на спътника е вероятно да повлияе на продажбите с 64,5% от предлаганите услуги на Spacecom

Who's Online

В момента има 98  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.