Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Eutelsat 9A стана Eutelsat Hot Bird 13E

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

След като бе заменен от новия спътник Eutelsat 9B на 9Е орбитална позиция спътника Eutelsat 9A бе преместен отново на 13Е орбитална позиция. Там зае място до Eutelsat Hot Bird 13B и 13C и бе преименуван на Eutelsat Hot Bird 13E. Eutelsat Hot Bird 13E е изстрелян през 2006 година с оперативен живот 15 години и снабден  с 38 Ku транспондера. Спътника предостави услуги на 13Е и след това бе преместен на 9Е орбитална позиция докато бъде изстрелян Eutelsat 9B.

Очаква се още една промяна в флотата на Eutelsat. С преместването на Eutelsat Hot Bird 13Е на 13Е орбитална позиция от тази позиция е в процес преместването на Eutelsat Hot Bird 13D на алтернативна позиция. Eutelsat Hot Bird 13D е снабден с 64 Ku транспондера и покрива целия Ku честотен диапазон , което прави възможно да го местят на която и да е орбитална позиция.

Who's Online

В момента има 55  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.