Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Промени по орбиталните позиции

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

- Astra 2A приключи своята мисия на 28Е и потегли към нова мисия с крайна точка 113.5Е. Astra 2A е изстрелян през 1998 година и обарудван с 32 Ku транспондера.

 

 

 

- Eutelsat 36A бе паркиран на 70.5Е. Спътника е изстрелян през 2000 ,оборудван с 31 Ku транспондера. Eutelsat 36A беше заменен от Express AMU1 на 36Е орбитална позиция и по този начин бе преместен към нова позиция. Eutelsat 36A най вероятно ще попълни Eutelsat 70B на 70.5Е орбитална позиция. Eutelsat 36A може да работи стабилно още 1 година. Най-вероятно името на спътника ще бъде преименуван на Eutelsat 70C.

- Eutelsat Hot Bird 13D ,който бе заменен от Eutelsat Hot Bird 13E на 13Е орбитална позиция вече наближава към новата си мисия. Спътника ще бъде паркиран на 33Е и ще бъде преименуван като Eutelsat 33E. Очаква се да достигне крайна точка на 7 април. Изстрелян през 2009 година и оборудван с 64 Ku транспондера.

Who's Online

В момента има 28  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.