Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Промени по орбиталните позиции

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

- Telstar 12 приключи своята мисия на 15W позиция. Спътника бе заменен напълно от Telstar 12 Vantage. Telstar 12 е изстрелян през 1999 година и до ден днешен служеше на 15W орбитална позиция. Спътника е снабден с 38Ku транспондера от които 4 бяха наети от Eutelsat. Telstar 12 вече потегли към новата си мисия а тъкмо 109.2 W орбитална позиция.

 

 

- Eutelsat 33D бе паркиран на 70.5Е позиция. Спътника вече е 3 по ред след като преди месец беше преместен и Eutelsat 36A на тази позиция. Eutelsat 33D(бивш Hot Bird 6) е изстрелян през 2002 година и снабден с 28Ku и 4Ka транспондера. Може да работи стабилно до края на 2017 година.

Who's Online

В момента има 65  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.