Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Badr 7 се върна на целевата си позиция!

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Badr 7, който успешно бе изстрелян през ноември миналата година и бе преминал серии от технически тестове на 26Е орбитална позиция.беше паркиран на 39Е орбитална позиция близо три месеца за запазване на честотен диапазон на тази позиция от Arabsat. Спътника вече бе преместен на целевата си позиция а именно 26Е орбитална позиция където зае своето място до Badr 4/5/6. 

Badr 7(Arabsat 6B) е новият спътник на сателитния оператор Arabsat за предоставяне на телекомуникационни услуги за Близкия Изток , Африка и Централна Азия. Спътникът е първият от шесто поколение спътници на оператора. Произведен от европейските производители Airbus Defence and Space и Thales Alenia Space въз основа на Eurostar E3000 сателитна платформа. Снабден с 27 ku band транспондера и мулти спот лъчи в Ka band капацитет. Ще предостави допълнителен капацитет на 26Е орбитална позиция за телекомуникационни услуги(DTH. интернет, телефония). Badr 7 ще работи с мощност 11.5kW и с оперативен живот над 15 години. 

 

параметри:

име:Badr 7

производител:Airbus Defence and Space & TAS

капацитет: 27Ku / 24Ka

Зона на покритие: ТУК
 
------------------
Astra-1h- Astra 1H приключи своята мисия на 67,5W орбитална позиция и го движат на 55Е където ще пристигне в средата на месец август.  Спътника предоставя услуги с наклонен  3,1 градуса и може да се ползва за временни излъчвания.
 
-----------------
- ABS 3 приключи своята мисия на 16W и го движат на 85Е. Очаква се през октомври да достигне целевата си позиция. Спътника предоставя услуги с наклон 4,2 градуса.

Who's Online

В момента има 99  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.