Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Промени по орбиталните позиции

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

- Astra 2B с инклинация 1,6 градуса напусна 31.5Е и го движат на 39Е орбитална позиция. Спътника е изстрелян през 2000 година и вече предоставя услуги наклонено. Снабден с 20 Ку транспондера и работи в диапазон на Ku band 11.700-12.750GHz. Най-вероятно спътника е наеман от Arabsat за резервиране на BSS band на 39Е. Очаква се да достигне на позиция на 17 август.

- Intelsat 26 с инклинация 7 градуса напусна 62Е и го местят на 64Е. Очаква се да достигне на позиция на 9 август.

- Eutelsat 36A напусна 70.5Е позиция. Движат го на изток. Спътника е изстрелян през 2000 година и вече е в края на оперативния живот. Снабден с 31 Ku транспондера и част от транспондерите са кръгова поларизация.

Who's Online

В момента има 130  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.