Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Два Eutelsat спътника на нови позиции!

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

- Eutelsat 36A бе паркиран на 88.5Е орбитална позиция. Спътника е изстрелян през 2000 година и е снабден с 31 Ku транспондера(част от транспондерите са с кръгова поларизация). Eutelsat 36A последно беше паркиран на 70.5Е за 3 месеца за резервиране на честотен диапазон. На 88.5Е по справка от ITU сателитният оператор Eutelsat има лиценз което ще рече възможно да бъде отворена тази позиция за ползване от самия оператор.

-Eutelsat 33D напусна 70.5Е орбитална позиция където се ползваше под наименованието Eutelsat 70D. Спътника е изстрелян през 2002 година и е снабден с 28 Ku и 4 Ka транспондера.  Може да работи стабилно до края на следващата година. Не е ясно за момента каква ще е новата орбитална позиция.

Who's Online

В момента има 92  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.