Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Промени по орбиталните позиции (Intelsat)

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

- Intelsat 36 приключи техническите тестове на 63Е и го местят на целева позиция. Очаква се спътника да достигне 68.5E където ще работи заедно с Intelsat 20 на 21 септември. 

Intelsat 36 е произведен от американската компания Loral Space Systems възоснова на LS1300 сателитна платформа. Спътника е предназначен да предостави допълнителен капацитет на 68.5Е орбитална позиция по точно за Южа Африка и Индийски океан райони. 

- Сателитният оператор Intelsat промени датата на въвеждане в експлоатация на Intelsat 33e от четвърто тримесечие на 2016 до първо тримесечие на 2017 година. Причината е неизправност при първичните придвижвания на спътника и ще отнеме повече време от планираното и сателитът ще пристигне на тестова орбитална позиция през декември 2016. Слънчевите панели и антени на спътника успешно са били разгърнати .След техническите тестове на Intelsat 33e ще бъде готов за работа през първото тримесечие на 2017 година като ще замени Intelsat 904 на 60E.

Заедно с производителя на спътника Boeing в момента се работи за да се определи причината на неизправността се споменава от прессъобщението на Intelsat.

Intelsat 33e е вторият спътник на следващо поколение сателит на (Intelsat Epic NG) серия на Intelsat.Спътника ще бъде ползван за широколентови телекомуникационни услуги, корпоративни мрежи, аеронавигационна свързаност и други медийни услуги.

Ku band спот лъчи ще предостави широколентови услуги за Европа, Африка, Близкия изток и Азия а широкият лъч ще осигури разпространение на медийни услуги на покритие над Европа, Близкия изток и Азия.C band спот лъча ще покриват с висок трафик телекомуникационни центрове в Европа, Централна Африка, Близкия Изток, Азия и Австралия а широкият лъч ще осигурява покритие над Субсахарска Африка за данни и мултимедийни услуги.

Произведен от Boeing и оборудван с най-модерните сред търговски превозни средства цифрово оборудван сателит Intelsat 33e (платформа 702МP) ще помогне на компанията Intelsat да разшири възможностите за предаване на данни в една висока производителност на територията на Северна и Южна Америка до Европа, Близкия Изток, Африка, Азиатско-тихоокеанския регион, Средиземноморския регион и Индийски океан с помощта на двата спътника Intelsa 29e – изстрелян през януари т.г. за 50W и Intelsat 33e.

Спътниците със серия от Intelsat EpicNG са изключително гъвкави HTS-модули на което осигурява обратна съвместимост със съществуващите мрежи в света. По-добра производителност, висока ефективност и лекота на достъп, които са типични за спътници Intelsat EpicNG серия.

- Galaxy 11 приключи своята мисия на 60Е. Движат го на 45Е където ще предостави допълнителен капацитет за Южна Африка. Очаква се да достигне целева позиция на 24 октомври. Изстрелян през 1999 година и снабден с 24C и 40 Ku транспондера.

Who's Online

В момента има 77  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.