Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Промени по орбитални позиции

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

- Intelsat 36 бе въведен в търговска експлоатация! Новият спътник ще предостави повече капацитет предимно за HD канали за DTH платформата Multichoice Africa за Южна Африка в Ku band капацитет. Произведен от американската компания Loral Space Systems въз основа на LS1300 сателитна платформа Intelsat 36 беше изстрелян успешно с рн Ariane 5 през август т.г..  C band капацитет ще осигурява устойчивост на разпространение на видео съдържание на компанията на 68.5Е орбитална позиция заедно с Intelsat 20. Intelsat 36 е оборудван с 10C/ 34Ku band транспондери и с над 15 годишен оперативен живот.

-------------------------

- Край на оперативния живот на Turksat 2A! Спътника последно спря да предостави услуги на 28 септември 2016 година както Ви съобщихме. Turksat 2A вече започна последното си движение и то към гробище (graveyard orbit) като го качват постепенно над 36000 км. Turksat 2A е произведен от Thales Alenia Space и бе изстрелян през 2001 година с оперативен живот 15 години. Предоставяше услуги на големите турски канали до 2014 година след като бе заменен от новия Turksat 4A на същата позиция. Наклона на спътника започна в началото на тази година и на 28 септември приключи своята дейност. 

Who's Online

В момента има 102  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.