Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Промени по сателитите

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

- В началото на седмицата Intelsat 33e беше пристигнал на тестова позиция 59.5Е. Започнаха техническите тестове на спътника. Припомням, че Intelsat 33e след изстрелването бе забелязано неизправност при първичните придвижвания на спътника и ще отнеме повече време от планираното въвеждане на експлоатация през първо тримесечие на 2017 год.. Слънчевите панели и антени на спътника успешно са били разгърнати .След техническите тестове на Intelsat 33e ще бъде готов за работа през първото тримесечие на 2017 година като ще замени Intelsat 904 на 60E. След прехвърлянето капацитета към Intelsat 33e , Intelsat 904 поема път към 45Е.

- Astra 2B приключи своята мисия на 39Е и се движи към 19.4Е позиция където ще запази честотен спектър за Африканския пазар. Спътника предоставя услуги наклонено.

- Nimiq 2 приключи своята мисия на 23.5Е и пое към изток.Спътника предоставя услуги наклонено.

- Започна прехвърлянето на Express AM2 на graveyard orbit(гробище). Спътника беше изстрелян през 2005 година за 80Е орбитална позиция и след година претърпя аномалия с зареждането на батериите от слънчевите панели което докара частично намаляване на капацитета на сателита.

Who's Online

В момента има 51  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.