Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Промени по орбиталните позиции

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

- Amos 7 (Asiasat 8) бе паркиран на целева позиция! Очаква се след техническите тестове да бъдат прехвърлени каналите от Amos 2 към Amos 7. Спътника беше нает от израелския сателитен оператор за 4 години след като бе загубен Amos 6 на стартовата площадка през септември 2016 година. Asiasat 8 ще бъде преименуван на Amos 7 и ще предостави телекомуникационни услуги заедно с Amos 3 на 4W орбитална позиция. Публикувани са вече и зоните на покритие на спътника ТУК

Amos 7 е изстрелян през 2014 година с оперативен живот 15 години и снабден с KU и Ka транспондера. Очаква се да достигне на целева позиция на 23 февруари.

-------------------------------------------------------

- Hispasat 36W-1 вече е на тестова позиция 26W орбитална позиция където протичат техническите тестове. След приключване спътника ще бъде преместен на 36W орбитална позиция където щепредостави телекомуникационни услуги най-вече над Португалия, Испания и Америка.

-----------------------------------

-Intelsat 32e най новият спътник на сателитния оператор, който бе успешно изстрелян на 14 февруари бе паркиран на тестова позиция 33W орбитална позиция където ще протече техническите тестове преди да бъде преместен на 43.1W орбитална позиция. Спътника е трети по ред изстрелян нова генерация спътник на Intelsat.

Who's Online

В момента има 88  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.