Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Aragón TV отново след години на спътник свободно на 19.2 Е

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Резултат с изображение за Aragón TV  intМеждународната версия на Aragón TV  е отново на разположение чрез сателит. Станцията се появи на сателитна система Astra при 19.2 ° E. Телевизиония канал Aragón International се разпространява свободно (FTA).
Aragón TV  излъчваше преди няколко години на сателита - от 2007 г. до 2010 г. През април 2010 г. излъчването на сателитната програма на 19.2 ° E и 30 ° W бв прекратено. Телевизия беше казала, че с края на сателитна разпределение спестява разходи за програмата. Радиостанции в последните години и пет и половина, достъпно само на интернет страницата на оператора.
технически параметри -  Aragón TV : Astra (19.2 ° E)  11,068 GHz, Pol. V, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S / QPSK, FTA

Aragón TV  е телевизионен канал на автономната област Арагон, една автономната испанска територия. Станцията се фокусира върху програми собствено производство - новини, информация и култура с цел насърчаване на чуждестранните туристи към  Арагон.

Who's Online

В момента има 55  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.