Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
TERN от октомври на Astra 1

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Резултат с изображение за ses astra 19.2 E 4KРезултат с изображение за SES ASTRA 4K TERN'Сателитният оператор SES (Astra) обяви , че TV Entertainment Reality Network (TERN) е влязъл в дългосрочен договор за наем на транспондер капацитет за новата програма, която започва през октомври 2015 год. в некодиран вид. Новият канал  ще бъде на разположение в HD и Ultra HD резолюция и ще се разпространява за цяла Европа от орбитална позиция 19.2 E. TERN е холандска компания, която ще публикува подробна информация за предстоящата програма по време на пресконференция в MIPCOM в Кан на 05.10.2015.
На орбитална позиция 19.2Е вече са налични първите два UHDTV (4K) канала свободни модният канал Fashion 4K и телешопинг канала Pearl.TV 4K.

Who's Online

В момента има 19  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.