Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Intelsat 37e - петият нова генарация EpicNG спътник на Intelsat!

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Пореден успешен старт на мисия Ariane 5 ракета. РН с пътници Intelsat 37e и BSat 4a бяха успешно изстреляни снощи в 0:56ч. българско време от Куру , Френска Гвинеа. Спътниците бяха отделени от ракетата съответно на 29-та минута и 45-та минута след изстрелването им в гео трансферна орбита.

 "Intelsat 37e е мощно допълнение към нашата всепризната мрежа Intelsat Epic NG . Тя носи нови технологии и устойчивост, докато продължаваме да разгръщаме първата, изцяло дигитална високопроизводителна спътникова система ", каза Стивън Спенглър, главен изпълнителен директор на Intelsat. "Intelsat 37e има подобрена технология за споделяне на мощността и управляеми греди, които осигуряват допълнителна гъвкавост за покриване на регионалните изисквания и изискванията за приложение през целия оперативен живот на спътника.Нашата основна цел е да предлагаме спътникови услуги, които да отключат приложения с високо търсене като мобилност и безжична инфраструктура, подпомагайки растежа на нашите клиенти. "

Тежаща около 6 тона Intelsat 37e и построен от Boeing въз основа на 702M платформа ще осигури капацитет за безжична връзка, корпоративна връзка VSAT и мрежи за мобилност от орбитална позиция 18W. Той ще замени Intelsat 901, който ще бъде преместен на алтернативна позиция. Фирми като Speedcast, Omni-Access - които ще използват възможностите на сателитите в Средиземноморието - Алжир Телеком и Тим Бразилия ще бъдат сред първите клиенти, които разгръщат услуги на Intelsat 37e.

Параметри:

 

Име: Intelsat 37e

Производител:Boeing

ГЕО позиция:18°W

Капацитет: 90* C/275* Ku/ 37* Ка

Видео от старта ТУК

 

 

Who's Online

В момента има 24  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.