Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
"Angosat" в орбита. Но няма връзка с сателита?

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Снощи 26-ти Декември, 2017 в 22:00 MSK от стартовия комплекс 45 на космодрума Байконур нормално  стартира ракета "Зенит-3SLBF" с космическия кораб  «Angosat". В даден момент космическият апарат "Angosat" е поставен в изчислената орбита около 06:55 MSK и е бил в контакт  с наземното управление, но след известно време телеметричната информация престава да пристига.

Специалистите на РКК «Энергия» (производителят на спътника) анализират наличната телеметрия, получена от космическия кораб "Angosat", за да се елиминира ситуацията при непредвидени обстоятелства - в момента се работи за възстановяване на комуникацията с космическия кораб. Подобни случаи са били спътник "Фотон-М" (2014 г.),  спътника STEREO-9 (НАСА, 2016 г.), казахски комуникационен спътник KazSat на (2017) и др.

Друг източник  в космическата индустрия заяви, че специалистите разчитат на възстановяването на загубените комуникации със спътника "Angosat" в рамките на 11 часа.

Повече информация очаквайте по-късно.

Who's Online

В момента има 46  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.