Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Eutelsat 8 West B в търговска експлоатация

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Резултат с изображение за Eutelsat 8 West BСателитният оператор Eutelsat съобщи днес , че въвел в търговска експлоатация новия си спътник Eutelsat 8 West B в нощта на 30 септември срещу 1 октомври на 7/8W орбитална позиция. Прехвърлени са близо 210 телевизионни канала от Eutelsat 8 West A и C на 8W орбитална позиция и има възможност да се увеличи броя на каналите от над 100 тв канала за обслужващия пазар в момента от тази позиция над 52 милиона домове в Северна Африка и Близкия Изток. Спътника се намира в близост до 7W орбитална позиция където ще се присъедини към останалите спътници Eutelsat 7 West A, Nilesat 201 за допълнителен капацитет на арабския пазар за HDTV и UHDTV канали. Освен Ku band капацитет , който покрива Близкия Изток , Африка и Европа спътника е снабден и с C band капацитет лъч покриващ до Южна Америка.

Заменените спътници на Eutelsat ще бъдат прехвърлени на алтернативни позиции където на оператора ще даде по нататъшно оптимизиране в флотата си. Eutelsat 8 West A ще бъде преместен на 12.5W а Eutelsat 8 West C на 33Е. 

Who's Online

В момента има 59  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.