Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Сателит Hellas Sat 3 транспортиран до Куру

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

Телекомуникациония сателит Hellas Sat 3 бе транспортиран до Куру във Френска Гвиана. Сега ще се извършва техническа подготовка за поставянето в Ариана 5 старта на  сателита е насрочен за края на юни 2017 г.
Hellas Sat 3 е оборудван с  45 Ку-банд и 1 в Ка-банда транспондери. Спътникът ще имат транспондери и в S лента за Inmarsat, който предлага подобрени мобилни услуги в цяла Европа чрез интегрирана мрежа, която комбинира сателитни услуги в S лента с наземни мрежи, базирани на LTE (Long Term Evolution).

Ку-банда капацитет на сателита Hellas Sat 3 е предназначена да осигури DTH и телекомуникационни услуги в Европа, Близкия изток и Южна Африка. Космически апарат ще се разположи на  позицията на 39 ° E, който заменя съществуващия сателит Hellas Sat 2.

Hellas Sat 3 платформа  Spacebus 4000 C4 сглобен от Thales Alenia Space.

Who's Online

В момента има 65  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.