Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Spacecom планира - кои спътници, както и кога ще бъдат изведени в орбита?

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Израелският сателитен оператор Spacecom се възтановя постепенно от загубите, след като загуби Амос 6 и планира да пусне няколко нови сателити, които ще допълни своята пазарна позиция. Компанията представя графично карта  на новите сателити и кога ще бъдат изведени. Първият, Амос 17, ще лети в орбита през 2019 година. Година по-късно ще бъде изведен Амос 8, и още две години по-късно -. Амос 9. Новият  Амос 17, които стартира орбитална позиция 17 ° E е планиран през 2019 г., за разлика от загубения по рано на тая позиция произведен в Русия новия е поръчан на големия в бранша производител Boeing. Спътникът ще бъде предназначен за работа в обхвати C / Ku / Ka, а основните му клиенти са мобилни комуникационни оператори в африканските страни, станции, правителствени организации и доставчици на услуги на широколентов достъп.

 

Who's Online

В момента има 55  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.