Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Azerspace-2 / Intelsat 38 ще лети през април 2018 година

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 Azerspace-2 ще бъде пуснат в орбита през април 2018 г., каза Разад Набийев, изпълнителен директор на Azerkosmos. Работата по разработването на нов азербайджански сателит продължава според графика, добави той.
    Azerspace-2, в допълнение към предоставяните услуги и ще  разшири  обхвата, както ще бъде и резерв за Azerspace-1, който вече е в орбита. Това ще ни позволи да предложим на нашите клиенти още по-надеждни услуги - каза Разад Набийев, генерален директор на Azerkosmos.
Сателитът Azerspace-2 ще бъде качен от Куру с помощта на ракетата Ariane 5 ECA. Френската компания Arianespace, която по-рано е доставила в орбита първия азербайджански сателит Azerspace-1 / Africasat-1a, също ще пусне в орбита втория сателит на Азербайджан.
Azerspace-2 / Intelsat 38 ще бъде поставен на орбитална позиция  45 ° E, обхващаща страните от Европа, Централна и Южна Азия, Близкия изток и Африка. Производителят на сателита е Space Systems Loral (SSL), който също е доставчик на системи за сателитно управление. Azerspace-2 ще бъде оборудван с 35 транспондера (широки 36, 54, 72 и 76 MHz).

Who's Online

В момента има 32  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.