Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Eutelsat избра изцяло електрически спътник от Space Systems Loral за разширяване на излъчването в Африка, Европа, Близкия изток и Турция

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Париж, 22 март 2016 - Eutelsat Communications (NYSE Euronext Paris: ETL) е поверил на Space Systems Loral (SSL)  производството на спътник с висока мощност за сателитни излъчвания, който да работи на пазарите в Африка, Европа, Близкия Изток и Турция.

 EUTELSAT 7C, е името на новия спътник който ще бъде разположен на 7 ° Изток позиция на Eutelsat, на която вече се излъчват над 370 канала и е една от най-бързо развиващите позиции на Ютелсат, обслужващи основни клиенти, които включват Digiturk, водещ доставчик на платена телевизия в Турция, както и на бързо разширяващите се Azam TV, Montage и Muvi TV телевизионни платформи в Субсахарска Африка.

Спътника ще  бъде изстрелян през третото тримесечие на 2018 г., и е оборудвана с 44-оперативни  транспондери в Ku-обхвата,  новия спътник ще бъде композиран с EUTELSAT 7B, освобождавайки EUTELSAT 7A да поеме към  друга орбитална позиция. Тази подобрена конфигурация от два сателита ще даде възможност на Eutelsat да оптимизира ресурсите и в двата спътника, с повишена гъвкавост покритие  на 7 ° Изток позиция на ново ниво. С почти удвояване на капацитета над Субсахарска Африка, от 22 до 42 транспондери, тя също така ще направи място за няколко стотин допълнителни цифрови канали за подкрепа на бързо разширяване на TV на пазара в региона.

EUTELSAT 7C също ще бъде оборудван с лъч осигурява повишен капацитет за правителствени услуги в цяла Европа, Близкия изток и Централна Азия, и лъч, който може да се насочи към покриване на всеки един регион, видими от 7 ° Изток.

EUTELSAT 7С е петият изцяло електрически спътник поръчан от Eutelsat, което дава възможност на компанията да се възползва от намалената маса старта при запазване на ефективността на полезния товар. На базата на платформата на SSL 1300, това е третият спътник, построен за Eutelsat от SSL (след EUTELSAT 25B и EUTELSAT 65 West A, стартирал с Ариана на 9 март).

Who's Online

В момента има 62  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.