Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Arabsat и (KACST), сключиха договор с Lockheed Martin & Arianespace за 2 нови сателита

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Hellas-Sat-4/SaudiGeoSat-1На 28 април в Рияд, Саудитска Арабия, Arabsat и King Abdulaziz City for Science and Technology(KACST) обявиха сключения договор за производство и извеждане в орбита на два нови сателита с Lockheed Martin и Arianespace, на стойност от $ 650 милиона.

Първият спътник е Hellas-Sat-4/SaudiGeoSat-1 за орбитална позиция 39 ° East. Произведен от Lockheed Martin USA, този спътник (SGS1) ще отговори на нуждите на (KACST) да служи за телекомуникации и широколентов интернет в и извън кралството. Arabsat  подписа договора за извеждане на този спътник с френската компания Arianespace.

Вторият спътник е Arabsat 6-A е за орбитална позиция 30,5 ° East, че ще подкрепи конкурентна позиция на Arabsat за арабския и африканския пазар.

Двата спътника поръчни от Arabsat ще укрепят флота Arabsat от 10 оперативни спътника в орбита. Тези нови спътници произведени на базата на модернизраната платформа A2100 ще осигурят и гарантират на Arabsat допълнителни услуги, които ще осигурят модерни телекомуникационни възможности, включително телевизия, интернет, телефон и сигурни комуникации, на клиенти от Близкия изток, Африка и Европа.

Инфо: Arabsat и Lockheed Martin

Who's Online

В момента има 17  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2019 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.