Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Intelsat 39 ще бъде изведен в орбита с РН Ariane 5 през 2018

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Arianespace се договорили с един от най-големите световни сателитни оператори Intelsat за извеждането в орбита на новия телекомуникационен спътник Intelsat 39. Той ще лети с РН Ariane 5.
Intelsat 39 ще осигури широколентови услуги за Интернет и разпространение на видео в Африка, Европа, Близкия изток и Азия, а също така предлага широколентови мобилни потребители в Индийския океан. Новият спътник ще замени съществуващия спътник Intelsat 902, което е изведен от Arianespace през 2001.
Intelsat 39 ще има капацитет C и Ku-обхвата и ще работи на  позиция 62 ° E. Сателитита ще бъде изработен от SSL на базата на платформата на SSL 1300.

Intelsat 39 ще бъде изведен в орбита от Куру във втората половина на 2018.

Who's Online

В момента има 44  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.