Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Телеком Сърбия и SES Video, ще предоставят 10 телевизионни канала на европейски зрители чрез орбитална позиция 23,5 градуса изток  

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 

Нов договор за дистрибуция между Телеком Сърбия и SES Video представя нов телевизионен пакет в цяла Европа чрез орбиталната позиция 23.5 градуса изток.

Съгласно новото многогодишно споразумение, обявено от SES, Телеком Сърбия мобилизира сателитния капацитет на ASTRA 3B за разпространение на новия телевизионен букет на кабелни и IPTV мрежи в цяла Европа. Новият телевизионен пакет първоначално ще включва седем телевизионни канала, включително Agro TV, Film Klub, Kitchen TV, Star TV и Zenska TV. Три допълнителни канала ще бъдат прибавени през лятото.

Who's Online

В момента има 54  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.