Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Rai UHD в края на 2016

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Резултат с изображение за Rai HD tvИталианската обществена телевизия Rai има планове да стартират през 2016 г. или началото на 2017 година 4K UHD канал в HEVC компресия.  Rai UHD тестове вече се извършват в сътрудничество с японската телевизия NHK, а миналата година произведоха  първия си документален филм в Ultra HD, в сътрудничество с сателитния оператор Eutelsat.
В допълнение, Rai планира да започне през 2016 г. HD версия на всичките си канали в рамките на сателитната платформа TivuSat . В момента в висока резолюция са налични в 4 канала:Rai 1, Rai 2, Rai 3 и Rai Sport 1. Според ръководителя на сателитното звеното на Rai , Daniele Rascio, от януари 2016 г. канали Rai 4, Rai Movie и Rai Premium също ще се излъчва в HD. В договора, по повод Летните олимпийски игри през 2016 г. в Рио де Жанейро, Rai, за целите на предаването на живо на спортното събитие ще използва най-малко три HD канала (Rai 2 HD, Rai Sport 1 HD и Rai Sport 2 HD).. Като Rai Sport 2 HD ще бъде само временно HD канал, Rai след Олимпиадата в Рио ще стартира четири нови HD канали:  Rai 5 HD, Rai News 24 HD, Rai Yoyo HD и Rai Gulp HD.

Who's Online

В момента има 17  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.