Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
NASA UHD стартира

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 NASA UHDВ съответствие излезналата  по-рано информация,  започна да излъчва телевизионния  канал NASA UHD на американската космическа агенция. Това позволява на зрителите в Северна Америка, за да гледат красотата на Вселената в Ultra HD (2160p60). NASA  UHD е първия некомерсиален и свободен (FTA) канал в UHD в Северна Америка.
Станцията ще излъчва чрез сателит AMC 18 (105 ° W) оператора SES (Astra) както и на SES-6  40.5° West. За съжаление, сателитите не е възможно да се приемат в Европа.
Американската фирма Harmonic в момента води преговори с платени телевизионни оператори относно включването на NASA UHD  в кабелните и сателитните оператори. NASA UHD трябва да тръгне  в бъдеще като част от OTT.
технически параметри - NASA UHD (не могат да бъдат приети  в Европа):
 AMC 18 (105 ° W), Честотен. 3760 GHz, Pol. V, SR 28068, FEC 3/4, DVB-S / QPSK, FTA и SES-6  40.5° West 4544 R DVB-S2/8PSK HEVC 20660 3/4 където излъчва и High 4K TV (известен като първия свободен 3D канал който беше прекратил излъчването преди година)
За NASA UHD  се използва Ellipse 3000 енкодер в който е най-важният елемент е Electra X3 процесора, който позволява видео обработка в реално време. Каналът се излъчва с компресиран в HEVC (H.265) и битрейт на видео от около 13 Mbit / сек.

Who's Online

В момента има 59  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.