Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Intelsat 37e ще бъде петият нова генарация EpicNG спътник на Intelsat!

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

 Intelsat 37e представлява значителна еволюция на всепризнатата платформа на EpicNG. Неговата засилен и напреднал цифров полезен товар е с най - висока производителност на целия флот Intelsat EpicNG, с пълен лъч взаимовръзка в три търговски ленти и значителни подобрения на силата и гъвкавостта на покритието.

Intelsat 37e включва усъвършенствана технология за споделяне на мощност, която позволява задаването на мощност между профилни, фиксирани и управляеми точкови греди Ku-band и Ka-band. Това позволява оптимизирани услуги, които да отговарят на изискванията на заявките по заявка - по регион - и да доставят по - висока ефективност на преноса за мобилност и правителствени клиенти в Северна и Южна Америка и Европа.

 Intelsat 37e е първият спътник, който предлага взаимосвързаност между три различни ленти. Следващото поколение космически кораб ще доставя висококачествени услуги в C-, Ku- и Ka-bands за използване за безжична мрежа, корпоративна VSAT и мрежи за мобилност. Обемът на C-лентата предлага уникална комбинация от високоефективно място и широки греди, предназначени да доставят допълнителни услуги и да се подобрят пропускателна способност.

 Intelsat 37e също така разполага с управляем лъч Ku-band, който може да бъде позициониран навсякъде за подпомагане на правителствени приложения. В допълнение към управляемите греди и разпределението на мощността Intelsat 37e осигурява допълнителна гъвкавост на управляваната от IntelsatOne® Flex услуга платформа за използване в приложения за предприятия и мобилност.

 Този спътник ще замени Intelsat 901 на 18W орбитална позиция, който се използва от корпоративни доставчици на услуги, операторите на безжични услуги и доставчиците на мобилни услуги. Гредите на Intelsat 37e са част от тях от мобилната инфраструктура на IntelsatOne Flex и управляваната от предприятието инфраструктура на услугите, която се използва да подпомагат въздушните и морските услуги, както и мрежите за частни данни. Тя е предназначена да осигури услуга за повече от 15 години.

 Построен от Boeing, въз основа на 702MP платформа.

 Параметри:

 

Име: Intelsat 37e

Производител:Boeing

ГЕО позиция:18°W

Капацитет: 90* C/275* Ku/ 37* Ка

Дата на изстрелване: 06.09.2017 (0:51-1:24h EET)

 

Intelsat 37e е готов за изстрелване с рн Ariane 5 заедно с японския сателит BSat 4a от Куру, Френска Гвинеа. Изстрелването е насрочено за сряда полунощ българско време.

На живо може да се гледа ТУК

АКТУАЛИЗАЦИЯ: Секунда преди запалването на ракетата автоматичната защита прекрати старта за сега не е ясно каква е аномалията която е причинила това. Очаквайте повече информация по късно.

 

Who's Online

В момента има 78  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.