Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Intelsat 35e на линия!

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Intelsat 35e замени напълно Intelsat 903 на орбитална позиция 34.5W. Intelsat 35e беше изстрелян успешно в началото на месец юли т.г. с рн Falcon 9 на компанията SpaceX. Заменения Intelsat 903 пое към нова мисия а именно 31.5W орбитална пзиция където ще допълни с повече капацитет Intelsat 25. Оборудван с 44C и 12 Ku банд капацитет и може да работи в стабилно състояние до третото тримесечие на 2018 година.

Флотата от ново поколение Epic NG на световния сателитен оператор Intelsat се увеличи до 4 с стартирането на Intelsat 35e , който е изстрелян с рн Falcon 9 в полунощ на 6 юли. Високопроизводителен сателит от ново поколение Intelsat 35e ще предостави висококачествени услуги в C и Ku –band. Неговият уникален полезен товар от широкообхватни и точкови греди в C-band позволява по-висока ефективност и подобрена производителност за взискателни приложения, включително безжична технология, корпоративни и мобилни услуги в региони, където климатичните условия налагат използването на високо надежден спектър на C-обхвата. Услугите на Intelsat 35e Ku включват широколентов пакет с висока мощност за предоставяне на DTH услуги в Карибите, както и услуги за мобилност и правителствени приложения в Карибите, транс-Европа до Африка и африканския континент.
Производител на сателита е базираният в Калифорния Boeing водещ американски производител на авиационна, космическа и военна техника. Сателита е базирана на BS-702MP сателитна платформа. Оборудван с C и Ku транспондери и оперативния живот на спътника е 15 години. Intelsat 35e предоставя услуги от 34.5W орбитална позиция.

параметри:

име:Intelsat 35e

производител:Boeing

ГЕО позиция:34.5° запад

капацитет: 124 C ,39 Ku

Who's Online

В момента има 88  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.