Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Съвместния проект/сателит ще литне тази вечер!

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Съвместният проект на AzerCosmos и Intelsat - AzerSpace 2/ Intelsat 38 ще осигури непрекъснатост на услугите на Intelsat 904 ,който понастоящем е на разположение на 45Е орбитална позиция и е домакин на DTH сателитна платформа включително и на българската платформа Виваком и осигурява връзка за корпоративни мрежови услуги за Африка. Новият спътник Intelsat 38 ще предоставя услуги в централна и източна Европа , Азия и Африка. Част, който ще се предлага под името Intelsat 38 капацитета е 22 на брой и ще предостави услуги от общо 4 лъча.

За AzerCosmsos новия сателит предлага подобрен капацитет , покритие и предлагане на услуги в подкрепа на нарастващите нужди в региона за DTH, правителствени и мрежови услуги поддържани понастоущем от AzerSpace 1. Общият брой капацитет на AzerSpace 2 е 38Ku band с 4 лъча.

Производител на сателита е американската Space Systems/Loral. Произведен въз основа на доказаната платформа SSL-1300 и с 15 години оперативен живот.

AzerSpace-2/Intelsat 38 вече е готов за изстрелване с рн Ariane 5 тази вечер от козм. Куру, Френска Гвинеа. Часови прозорец 0:53h-01:38h EET. С това изстрелване ArianeSpace ще отбележи и 100-тното изстрелване на рн Ariane 5.

 

параметри:

име: AzerSpace2/Intelsat 38

производител: SSLoral

ГЕО позиция: 45E

капацитет: 57Ku

 

Who's Online

В момента има 16  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.