Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Intelsat 38 в ГТО!

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Съвместния сателит на Intelsat и Azercosmos - Azerspace 2/ Intelsat 38 успешно бе поставен в геотрансферна орбита от рн Ariane 5 на Arianespace. Arianespace с това изстрелване отбеляза и стотното изстрелване на своята ракета. На 28мата минута от изстрелването първо се отдели Horizons 3e сателита на Intelsat за Северна Америка а на 43тата минута се отдели и AzerSpace2/ Intelsat 38. И двата спътника след отделяне в ГТО са изпратили първите сигнали към Земята. 

Azerspace 2/Intelsat 38 се очаква да бъде въведен в експлоатация през първото тримесечие на 2019 като до тогава ще премине серии от технически тестове на 63.8Е орбитална позиция. 

Azerspace 2/ Intelsat 38 ще осигури непрекъснатост на услугите на Intelsat 904, който понастоящем е на разположение на 45Е орбитална позиция и домакин на DTH платформи включително и на българската платформа Виваком и осигурява връзка за корпоративни мрежови услуги за Африка.

Частта, който ще се предлага под името Intelsat 38 капацитета е 22 Ku на брой и ще предостави услуги с 4 лъча.

За Azercosmos новия сателит предлага подобрен капацитет, покритие и предлагане на услуги в подкрепа на нарастващите нужди в региона DTH, правителствени и мрежови услуги поддържани понастоящем от Azerspace 1/46E. Общият брой капацитет на Azerspace 2 e 38 Ku с 4 лъча.

Производител на сателита е американската Space Systems Loral. Произведен въз основа доказана платформа SSL-1300 и с 15 години оперативен живот. 

Who's Online

В момента има 29  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.