Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Flight VA225: поредния успешен старт за водещите оператори Eutelsat и Intelsat, първите търговски клиенти на Ariane 5

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Куру, 20 Авг 2015 С успешното стартиране на EUTELSAT 8 West B и Intelsat 34, Arianespace празнува партньорство което датира отпреди повече от 30 години с двата световни лидера в спътниковите комуникации, Eutelsat и Intelsat.
Седмия старт за годината на Arianespace беше четвъртият с Ariane 5 и 67-ата успешна поредна мисия ма Ariane 5 . Старта беше на  20 август в 23:34 българско време  от  космодрума Куру, Френска Гвиана,

Две геостационарни телекомуникационни спътника бяха изведени в геотрансферна орбита EUTELSAT 8 West B се отдели на 28 минута след старта, а Intelsat 34 на 42 минута :
EUTELSAT 8 West B ще осигури висока разделителна способност и ултра-висока резолюция преки телевизионни услуги на Северна Африка и Близкия изток, както и телекомуникационни услуги в цяла Африка и в източната част на Южна Америка.

Intelsat 34 ще предостави C-бандови далекосъобщителни услуги за Латинска Америка и Ku-бандови услуги в Бразилия. В допълнение,  ще предложи на Ku-обхвата широколентов интернет услуги за морски и въздушни оператори в Северния Атлантик.

Дългите -постоянни партньорства с двата световни лидери в фиксирани спътникови услуги започват от стартирането на EUTELSAT-1 F1 и Intelsat 507 спътници през 1983 г., Eutelsat и Intelsat, водещите търговски клиентите за Ariane 5.

Who's Online

В момента има 50  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.