Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
ABS-3A в търговска експлоатация

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Резултат с изображение за ABS 3AABS-3A е в пълна търговска употреба. Спътникът стартира услугата на 31 август 2015 г. за да служи за Северна и Южна Америка, Африка, Европа и региона на Близкия изток.
Изстрелването на ABS 3A беше проведено на 2  март 2015 г. Спътника е произведен от американски производител на авиационна, космическа и военна техника Boeing Satellite Systems възоснова на BSS-702SP платформа - версия, която се отличава с система изцяло електрическо задвижване и с оперативен живот 22 години
ABS-3A разполага с 48 C и Ku активни транспондери (96 х 36 MHz еквивалент) и е оборудван с високи греди представяне от 3W орбитална позиция в подкрепа на бързо развиващите се пазари в Северна и Южна Америка и Африка, както и на европейските и близкоизточните региони. ABS-3A предвижда разширяване на капацитета, за да достигне пазари, обслужващи данни с висок растеж, видео, мобилност и правителствени приложения.

Who's Online

В момента има 56  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.