Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Telstar 12 VANTAGE стартира утре

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Сателитна потребителска общност отдавна цени Telesat за Telstar 12 за неговата способност да свързва безпроблемно Северна и Южна Америка до Европа и Близкия Изток, от своя високо ценена орбитална позиция 15 ° West.

Сателитният оператор от Канада Telesat въвежда в своята флотилия новия си спътник Telstar 12 VANTAGE. Спътника ще бъде заеман на 15W орбитална позиция където ще предостави услуги за широколентови клиенти в мобилност, правителство, oil&gas и пазарите на предприятията ще са значително подобрени варианти между Европа, Близкия Изток и Америка чрез комбинация от висока производителност греди и широки регионални греди , Telstar 12 VANTAGE ще има нов мощен лъч осигуряващ пълно покритие на Бразилия и заедно с новия специален лъч над Субсахарска Африка.

Ключови предимства на Telstar 12 VANTAGE:

Оптимизиран за да отговори на нарастващото търсене на пазари за мобилност - морски и авиациа - над Средиземно море, Северно море, Карибите и Южния Атлантик

Отлично качество, за да се срещне нарастващите потребности за трафик между нефтен газ, предприятието, правителствени потребители и телевизионни оператори

Широките регионални греди, съчетани с висока пропускателна способност на място греди позволяват по-голяма гъвкавост при проектирането на мрежата

Telstar 12 Vantage е произведен от Airbus Defence and Space въз основа на надеждната сателитна платформа Eurostar 3000. Снабден с над 52 Ku транспондера и с оперативен живот 15 години ще замени съществуващия капацитет на 15W орбитална позиция мястото на Telstar 12.

Telstar 12 Vantage ще бъде изстрелян с японската ракета-носител ""H-IIA"" от комплекс Йошинобу в Космически център Танигашима, южната част на Япония утре сутринта в часови пояс 08:23-10:07 часа българско време като часа може да бъде променено в действия спрямо метеорологичните условия в Япония.

""H-IIA е течногоривна ракета за еднократна употреба, предназначена да изстрелва сателити в геостационарна орбита. Произвежда се от Мицубиши Хеви Индъстрийс за Японската агенция за аерокосмически изследвания (ДЖАКСА). Изстрелванията се осъществяват от Космическия център Танигашима.

H-IIA е наследник на H-II, въпреки че значително се различава от нея, за да се увеличи надеждността и да се намали цената. H-IIA може да лети в четири различни конфигурации в зависимост от масата на сателита и желаната орбита.Source:wikipedia""

параметри:

име:Telstar 12 Vantage

производител:Airbus Defence and Space

ГЕО позиция:15° запад

капацитет: 52Ku

Зона на покритие: ТУК

Ракета носител: H-IIA

Дата на изстрелване:24 ноември 2015 год.

launch window: 08:23 - 10:07h EET.

Telstar 12 Vantage ще бъде изстрелян утре сутринта , начало на предаването от 07:30h EET от Космическия център Танигашима с РН H-IIA.

Може да се наблюдава:

-чрез интернет: https://www.youtube.com/watch?v=5hZo7RTSBXY

Who's Online

В момента има 67  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.