Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Express AM6 в търговска експлоатация!

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Express AM6Руският сателитен оператор RSCC обяви днес,че е въведен в търговска експлоатация Express AM6. Пускането в експлоатация на спътника се проведе с пълно съответствие с графика и прогнозите на експертите. Заедно с Express AM6 флотата на сателитния оператор се увеличи до 11 спътника .7 от които Express AM и 2 Express AT серии.

Express AM6 успешно бе изстрелян през октомври м.г. и бе достигнал 51Е позиция в началото на месец март и около месец премина от серии технически тестове.

Новият руски спътник Express AM6 e създаден от руските специалисти на ОАО «Информационные спутниковые системы» Академик M.F.Reshetnёva " съвместно с канадската MacDonald, Dettwiler and Associates Ltd. (MDA) , възложено от RSCC и е предназначен да осигури цифрова телевизия, телефония, видео-конферентна връзка, VSAT мрежи, достъп до интернет, пренос на данни за потребителите на европейската част на Русия и Западен Сибир, Централна Европа и Близкия изток ще бъде позициониран на 53Е и ще замени Express AM22 . Express AM6 е проектиран възоснова на Express 2000 платформа и ще осигури 15 години оперативен живот. Снабден с 14 C-band, 44 Ku-band, 12 Ka-band и 2 L-band транспондери и около 21 броя антени. Мощността на спътника до края на оперативния живот е 14kW и ще тежи около 3200 кг. Express AM6 е част от програмата на руския сателитен оператор RSCC за смяна с нови спътници в своята флота. След замяната на Express AM 22 сателитния оператор планира да го премести на 80Е орбитална позиция.

Активиран е първият транспондер в C-band с параметри: 3676 R 33482 7/8 DVB-S с руски канали. Очаква се скоро да започне преместването на пакети и канали от Express AM 22 на Express AM6.

Who's Online

В момента има 22  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2021 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.