Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Express AM7 в търговска експлоатация

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Express AM7Руският  сателитен оператор RSCC заяви вчера, че днес 24 април 2015 пуска в търговска експлоатация - Express AM7. Нов руски спътник Express AM7 е произведен от европейската компания Airbus DS (EADS Astrium), поръчано от руски сателитен оператор RSCC в рамките на федералната целева програма "Развитие на радио- и телевизионно разпространение в Руската федерация в периода 2009-2015 г.". Спътникът е произведен въз основа на Eurostar 3000 платформа с оперативен живот 15 години. Снабден с 80 транспондера в C/Ku и L band и е предназначен да осигури телевизионно разпръскване, високоскоростен интернет и мултимедия, данни, телефония, мобилни комуникации в орбитална позиция 40Е, където може да се покрият Русия, Европа, Близкия Изток, Субсахарска Африка и Южна Азия.

Спътникът ще осигури разпространение на телевизионни програми, президентски, правителствени и специални фиксирани комуникационни сателитни услуги за обществени и търговски клиенти.

"Въвеждането на сателита Express AM7 в експлоатация ще позволи на RSCC да засили позицията на компанията на вътрешния и външните пазари и да  разширяви към нови пазари в Африка и Южна Азия", заяви главният изпълнителен директор на RSCC Юрий Прохоров.

Сателитният оператор въведе в търговска експлоатация преди два дни и друг спътник Express AM6 на 53Е позиция. Флотата на RSCC заедно с Express AM6 и Express AM7 се увеличава до 12 спътника.

 

Who's Online

В момента има 46  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.