Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Thor 7 на стартова площадка!

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Thor 7Новият норвежки спътник Thor 7 е готов за изстрелване с РН Ariane 5 в стартовата площадка в Куру, Френска Гвиана. Изстрелването е насрочено за тази вечер в 22:37 часа българско време.

THOR 7 е построен от американския производител SSL (Space Systems / Loral) за норвежкия сателитен оператор Telenor Satellite Broadcasting Thor 7 е произведен въз основа на LS 1300 платформа и е обарудван с 21 Ku band и 25 Ka band транспондери. 11 Ku band активни транспондери, всички от които ще бъдат използвани, за да служи на нарастващите изисквания към операторите в Централна и Източна Европа.Също така ще включва и допълнителен Ku band капацитет за да се осигури възстановяване(backup) на използвания капацитет от флотата на Thor(Thor 5/6) разположен на 0.8 West. Ка band полезен товар ще предостави широколентови комуникации за морската индустрия, благодарение с spotbeams лъчи покриващи Северно море, Норвежко море, Червено море, Балтийско море и Средиземно море. Оперативният живот на спътника е 15 години,

параметри:

име:Thor 7

производител:Space Systems / Loral

ГЕО позиция:0.8° запад

капацитет: 21Ku / 25Ka

Зона на покритие: ТУК

Ракета носител: Ariane 5(VA222)

Дата на изстрелване:26 април 2015 год.

launch window: 22:37h EET.

Thor 7 ще бъде изстрелян тази вечер , начало на предаването от 22:22h EET от космодрум Куру,Френска Гвинеа с РН Ariane 5.

Може да се наблюдава:

-чрез сателит:Thor 6(0.8W) 11.919 V 28000 7/8 DVB-S (HD) ; Thor 5(0.8W) 11.357 H 24500 7/8 DVB-S (HD)
-чрез интернет: http://arianespace.tv

 

Who's Online

В момента има 51  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.