Warning: Class '\Joomla\CMS\Document\Renderer\Html\ModulesRenderer' not found in /home/satinfob/public_html/joomla30_satinfo/libraries/loader.php on line 663
Фалкон-9 ще изведе американския разузнавателен спътник NROL-76 днес 14:00 ЕЕТ

Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него, за персонализиране на рекламите и за анализ на трафика. Информацията за ползването му от ваша страна се споделя с Google. С използването на този сайт вие се съгласявате с употребата на „бисквитки“.

Научете повече

РАЗБРАХ

Контакт

Feed RSS

Реклама

Реклама
loading...

Класации

Класации
BGtop
eXTReMe Tracker

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
 

Стартът на ракетата-носител "Фалкон-9" на частната компания "Спейс екс" с американския разузнавателен спътник NROL-76, беше отложен с едно денонощие. Изстрелването е беше отменено буквално в последните минути заради проблеми с датчиците в една от двете степени на ракетата. Компанията решила да не рискува напразно и да отложи старта.
Резервният времеви прозорец се отваря днес в понеделник , 1 май, в 14 часа българско време.  На живо старта може да се гледа ТУК.
 
Не се съобщава за товара и оборудването на спътника, както и за продължителността на експлоатационния му живот. Тайни остават неговите цели и задачи, но се счита, че той ще помогне на американското военно-космическо разузнаване в борбата с тероризма и за откриването на ядрени военни разработки.

Актуализация: Старта премина успешно. Първата степен на ракетата носител кацна успешно за да може да се използва повторно в друг старт.  Скоро очакваме актуализация на следващите стартове на Фалкон-9.

 

Who's Online

В момента има 52  гости и няма потребители и в сайта

Реклама

Реклама

Google Search

Custom Search

Social Bookmark

FacebookGoogle Bookmarks

copyright

© © 2024 . Всички права запазени.
Джумла! е безплатен софтуер под ГНУ/ГПЛ лиценз.